Hier vind je allerlei leuke dingen die je kunt maken of doen, waar mogelijk zijn er voorbeelden te zien, met daarbij een duidelijke uitleg en een lijstje met benodigde materialen. Wij zijn nu al een aardig eindje op weg met deze pagina, maar houd hem in de gaten, want er komen steeds nieuwe dingen bij. Dit kun je zien doordat er achter het symbool staat. De muziekjes op de achtergrond zijn verdwenen, net als de gekleurde schuifbalkjes, omdat de meeste mensen Google chrome of Firefoxe gebruiken.

Ook zijn de kopjes en knoppen op de site weer aangepast.

Alle knutselwerkjes zijn geschikt voor kleuters, maar met hulp van ouders/leerkrachten kunnen peuters ook vaak prima uit de voeten met verschillende werkjes. Ook kunnen de werkjes aangepast worden, bijv. door het omtrekken zelf te laten doen, voor oudere kinderen te gebruiken.

De verschillende symbolen links geven aan wat je kunt doen, als je over de figuren heen "wandelt" kun je lezen wat je er kunt doen.

Wij wensen je veel leuke knutseluurtjes!

 

Deze website is gemaakt met het lettertype Amarante  Download amarante.zip.

 

 

Heb je zelf nog een leuk idee, of vragen ergens over, of wil je in ons gastenboek komen te staan, mail ons dan, door hieronder op meisje achter de computer te klikken.

Klik hier om ons een e-mail te sturen

 

Deze pagina heeft zijn eigen adres en banners:

Adres Crea-kids: www.crea-kids.nl
Ons e-mail adres:
creakids@crea-kids.nl
 
 

 

Deze pagina is het laatst gewijzigd op: 26 december 2016

 

Free counter and web stats

Gevangen in een frame? Klik hier